FBE - ФАКУЛТЕТ ЗА БИЗНИС ЕКОНОМИЈА
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
image image image image image
ФБЕ како партнер во Европскиот проект „Економија на одржливост“   On the 7th May an online kick-off meeting was organized between the partnering institutions of the project “Economics of Sustainability”, which symbolized an unofficial start of the implementation of the project activities.
Конкурс за упис во академската 2020/21   Факултетот за Бизнис Економија (ФБЕ) Ви нуди четиригодишниот додипломски  студии во областа на бизнисот и економијата и претставува одлична можност кандидатите да се стекнат со квалитетно знаење на еден од четирите модули
Заклучоци од првата виртуелна меѓународна конференција „Економски предизвици на државите на ЈИЕ после пандемијата на корона вирусот“   На 27.04.2020 година се одржа првата виртуелна меѓународна конференција „Економски предизвици на државите на ЈИЕ после пандемијата на корона вирусот“ чијшто организатор беше Факултетот за менаџмент Херцег Нови, а Факултетот за бизнис економија и Институтот за бизнис економија, меѓу другите, беа коорганизатори.
Бесплатни вебинари на ФБЕ и ИБЕ   Факултетот за бизнис економија и Институтот за бизнис економија организираат бесплатни вебинари  на следните теми:
Extension of deadline for papers for JoSD   The editorial board of the Journal of sustainable development extends the deadline for papers for the 24th edition of the paper. 

Info

Integrated Business Faculty
Str. "3-ta Makedonska Brigada" no. 66A - Floor 1
1000 Skopje, Macedonia
Map

2402160; 2402161; 2460140
fbe@fbe.edu.mk

Follow us on