Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
image image image image image
ФБЕ и ИБЕ како ко-организатори на Првата меѓународна студентска конференција во Бугарија   Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) и Институтот за бизнис економија (ИБЕ) се ко-организатори на Првата меѓународна студентска конференција “Можности и предизвици на студентската мобилност“, која ќе се одржи на 10-ти октомври, 2019-та година во Софија, Бугарија.
Презентација на ученичка компанија од страна на СУГС „Владо Тасевски“   Students from SAGS "Vlado Tasevski" visited the Integrated Business Faculty on 15.05.2019 (Wednesday), in order to present their student company "Alter".
Успешно започнување на Еразмус+ соработка со Oporto Global University   Факултетот за бизнис економија и Глобалниот Универзитет во Порто започнаа Еразмус+ соработка за размена на наставен кадар во текот на април, со учество на вработен на ФБЕ на конференција во Португалија. 
Успешно организирана првата меѓународна конференција за одржлив развој во бизнисот и економијата   На 12ти април, 2019-та година, во просториите на Институтот за бизнис економија (ИБЕ) и Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) беше организирана првата меѓународна конференција за одржлив развој во бизнисот и економијата, во рамки на првата меѓународна Еразмус+ недела која се одржа од 8 до 12 април.
Организирана првата Меѓународна Еразмус+ недела на Факултетот за бизнис економија и Институтот за бизнис економија   Во периодот од 8-ми до 12-ти април, 2019-та година, Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) и Институтот за бизнис економија (ИБЕ) ја организираа првата Меѓународна Еразмус+ недела.

Огласна табла

Филтер по Наслови      Прикажи #  
# Наслов на артиклот
1 Известување за неработен ден
2 Известување за неработен ден
3 Распоред за јунска сесија
4 Распоред за мајска сесија
5 Известување за неработен ден
6 Распоред за втор колокивум - летен семестер
7 Конкурс за академската 2019/2020
8 Известување за неработни денови
9 Известување за неработен ден
10 Известување за неработен ден
11 Конкурс за CEEPUS стипендии за летен семестар 2018/2019 година
12 Оглас за пракса во Монета
13 Саем за кариера 2018
14 Конкурс за академската 2018/2019
15 Термини за консултации - летен семестар
16 Распоред на испити за мартовска сесија
17 Доделување на дипломи во 2018
18 Распоред на испити за февруарска сесија
19 Заверка на зимски семестар
20 Академски календар 2017/2018

Страница 1 од 2

Почеток
Пред
1