Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
image image image image image
ФБЕ и ИБЕ како ко-организатори на Првата меѓународна студентска конференција во Бугарија   Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) и Институтот за бизнис економија (ИБЕ) се ко-организатори на Првата меѓународна студентска конференција “Можности и предизвици на студентската мобилност“, која ќе се одржи на 10-ти октомври, 2019-та година во Софија, Бугарија.
Презентација на ученичка компанија од страна на СУГС „Владо Тасевски“   Students from SAGS "Vlado Tasevski" visited the Integrated Business Faculty on 15.05.2019 (Wednesday), in order to present their student company "Alter".
Успешно започнување на Еразмус+ соработка со Oporto Global University   Факултетот за бизнис економија и Глобалниот Универзитет во Порто започнаа Еразмус+ соработка за размена на наставен кадар во текот на април, со учество на вработен на ФБЕ на конференција во Португалија. 
Успешно организирана првата меѓународна конференција за одржлив развој во бизнисот и економијата   На 12ти април, 2019-та година, во просториите на Институтот за бизнис економија (ИБЕ) и Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) беше организирана првата меѓународна конференција за одржлив развој во бизнисот и економијата, во рамки на првата меѓународна Еразмус+ недела која се одржа од 8 до 12 април.
Организирана првата Меѓународна Еразмус+ недела на Факултетот за бизнис економија и Институтот за бизнис економија   Во периодот од 8-ми до 12-ти април, 2019-та година, Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) и Институтот за бизнис економија (ИБЕ) ја организираа првата Меѓународна Еразмус+ недела.

Вести и настани

Во тек се уписите на "Факултет за бизнис економија"

ПВУ ВСШ „Факултет за бизнис економија“ - Скопје, го објави

КОНКУРСОТ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ НА ДОДИПЛОМСКИ И СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ СТУДИИ ВО УЧЕБНАТА 2013/2014

Ве очекуваме!

Учество на студентите од ФБЕ на државните универзитетски лиги на Република Македонија

 

Студентите на Факултетот за бизнис економија продолжуваат со активно учество на Државните универзитетски лиги на Република Македонија со екипа во мал фудбал.

По минатогодишното успешно учество на државните универзитетски лиги во мал фудбал и кошарка и оваа година нашите студенти, освен со високите академски резултати, продолжуваат да се истакнуваат и во областа на спортот. Првиот натпревар од ова коло се игра на 27 Април 2012 (Петок) во Битола каде екипата на ФБЕ ќе се натпреварува во мал фудбал со екипата на Универзитетот Св. Кирил и Методиј.

Компаниска програма "Мозаик"

Р Е К Л А М А
за производи на Компанијата МОЗАИК целосно изработена од студентите, во која се и самите актери!!!


Заверка на летен семестар за академската 2011-2012 година

Се известуваат студентите на ФБЕ дека заверката на летниот семестар ќе се врши од 01.05.2012 до 21.05.2012.

Заверката е задолжителна.

 

Страница 9 од 9

9
Следно
Крај