Предавачи
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Предавачи

Д-р Адријана Булевска Зариќ

Основи на сметководство, Менаџерско сметководство, Ревизија

Д-р Адријана Булевска Зариќ докторирала во 2016 година, на Европскиот центар за мир и развој, при Универзитетот на ОН во Белград, Р.Србија. Има повеќегодишно работно искуство во високообразовната дејност и во областа на финансии и сметководство. Учествувала на повеќе семинари, обуки, школи и конференции од областа на економијата и финансискиот менаџмент.

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

 

М-р Катерина Видова

Англиски јазик 1, Англиски јазик 2

Магистрирала лингвистика на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“, при Универзитетот „Кирил и Методиј“- Скопје.Тековно изработува докторска дисертација на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“,од лингвистика,област: морфосинтакса.  Има повеќегодишно работно искуство во високообразовната дејност, како предавач по англиски јазик во струка  во областа на земјоделието, економијата, туризмот. Предавала англиски во Центарот за странски јазици - Скопје. Исто така има искуство во обука по предметот Професионални вештини  на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство.

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите