Администрација
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Администрација

м-р Александра Кираца

Секретар

Магистрирала на Правниот факултет „Јустинијан Први“ при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје, на насоката Деловно право. Дипломирала на Филозофски факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” на институтот за социјална работа во Скопје. Има повеќегодишно работно искуство во приватниот сектор и како студент е ангажирана од страна на Филозофскиот факултет за внесување на база на податоци за кредит трансфер системот (ЕКТС). Активно го владее англискиот и има основни познавања од турскиот јазик. На Факултетот за бизнис економија најпрво е ангажирана како референт на студентски прашања, а од неодамна е ангажирана како Секретар на Факултетот.


e-mail:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

М-р Татјана Лазаревска

Студентски прашања

Магистрирала на Филозофски факултет, при - УКИМ Скопје. Дипломирала на Педагошкиот факултет при “Св.Климент Охридски” во Скопје. Има четиригодишно работно искуство во приватниот сектор и како студент има работно искуство во службата на студентски прашањa на Педагошкиот факултет,Скопје. Активно го владее англискиот јазик. На Факултетот за Бизнис економија е ангажирана како референт на студентски прашања.

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

М-р Елена Ивановска

Администратор

Магистрирала на Правниот факултет „Јустинијан Први“ на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј.Има повеќегодишно работно во областа на правосудството. На Факултетот за Бизнис економија е ангажирана како администратор.

e-mail:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

М-р Јасемин Адеми

Студентски прашања 

Магистрирала на Политичкиот факултет при ‘‘Европски Универзитет – Република Македонија‘‘. Активно ги владее англискиот и турскиот јазик. На Факултетот за Бизнис економија е ангажирана како референт на студентски прашања.

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите