Journal of Sustainable Development
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
image image image image image
International Conference on Social and Technological Development - STED 2020
 The IX International Conference on Social and Technological Development - STED 2020 was held in Trebinje, Bosnia and Herzegovina, 9 -10 October 2020.
Participation of FBE students on international conference   FBE students have successful begun this academic year by active participation at the  International Academic Conference on Contemporary Discussions and Social Science Studies
Call for papers for the Journal of Sustainable Development   The editorial board of the Journal of sustainable development announces a Call for papers for the 25th edition of the paper. 
Бескаматен кредит за студентите на ФБЕ

Со цел обезбедување на квалитетно и ефикасно образование достапно за сите, Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) во соработка со НЛБ Банка, Ви ја  претставува можноста за финансирање на студиите со

Info

Integrated Business Faculty
Str. "3-ta Makedonska Brigada" no. 66A - Floor 1
1000 Skopje, Macedonia
Map

2402160; 2402161; 2460140
fbe@fbe.edu.mk

Follow us on