Списание за одржлив развој
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
image image image image image
Учество на студентите на ФБЕ на меѓународна конференција   Студентите од 4та година на Факултетот за бизнис економија активно ја започнаа и оваа академска година со учество на меѓународната конференција International Academic Conference za Contemporary Discussions and Social Science Studies.
Повик за објавување на трудови во Списанието за одржлив развој   Уредувачкиот одбор на Списанието за одржлив развој објавува повик за публикување на трудови за 25-тиот број на списанието.
Бескаматен кредит за студентите на ФБЕ

Со цел обезбедување на квалитетно и ефикасно образование достапно за сите, Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) во соработка со НЛБ Банка, Ви ја  претставува можноста за финансирање на студиите со

Списание за одржлив развој

Нешто повеќе околу Списанието за одржлив развој и досега објавените броеви можете да прочитате на следните линкови:

Објавени броеви