Учество на предавач од ФБЕ на Интернационална конференција за нови нанокомпозитни материјали
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
image image image image image
Последен Поздрав Со длабоко жалење, Ве известуваме дека на ден 19.12.2022 година прерано и неочекувано не напушти нашата почитувана колешка и професорка д-р Жанина Кировска, в.д. Директор на ФАКУЛТЕТОТ ЗА БИЗНИС ЕКОНОМИЈА Скопје.
Повик за објавување на трудови во списанието Journal of Sustainable Development   Уредувачкиот одбор на Списанието за одржлив развој објавува повик за публикување на трудови за 28-миот број на списанието.
Публикуван е нов број од Списанието за одржлив развој
Почитувани посетители и автори,
Објавен е  27-ти број од Journal of sustainable development во издание на Факултетот за Бизнис економија.
Повик за објавување на трудови во Списанието за одржлив развој   Уредувачкиот одбор на Списанието за одржлив развој објавува повик за публикување на трудови за 27-миот број на списанието.

Инфо

Факултет за Бизнис Економија
Улица „3-та Македонска Бригада“ бр. 66А - Кат 1
1000 Скопје, Македонија
Mапа

(02) 2402 160; (02) 2402 161

info@fbe.edu.mk

Следете не на 

 

 

Учество на предавач од ФБЕ на Интернационална конференција за нови нанокомпозитни материјали

М-р Анета Васиљевиќ-Шикалеска, предавач на ФБЕ, ќе учествува на  Интернационалната конференција за Нанокомпозитни материјали. Настанот ќе се одржи во рамките на Универзитетот Кранфилд, Бедфордшир (Англија) од 2ри до 4ти Јули 2012. М-р Васиљевиќ-Шикалеска е поканета да одржи предавање за нови нанокомпозитни материјали на база на полимерни бленди. Целосната програма на конференцијата можете да ја погледнете на следниот линк: