Учество со орална презентација на меѓународна работилница за наноматеријали, Вроцлав (Полска)
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
image image image image image
Call for papers for the Journal of Sustainable Development   The editorial board of the Journal of sustainable development announces a Call for papers for the 28th edition of the paper.
Journal of Sustainable Development has been published
Dear visitors,
The Integrated Business Faculty has published the 27th issue of theJournal of sustainable development
Call for papers for the Journal of Sustainable Development   The editorial board of the Journal of sustainable development announces a Call for papers for the 27th edition of the paper. 
The new issue of the Journal of Sustainable Development has been published
Dear visitors,
The Integrated Business Faculty has published the new, 26th issue of the Journal of Sustainable Development. The latest number of the Journal can be seen at the following link.

Info

Integrated Business Faculty
Str. "3-ta Makedonska Brigada" no. 66A - Floor 1
1000 Skopje, Macedonia
Map

2402160; 2402161; 2460140
fbe@fbe.edu.mk

Follow us on

Учество со орална презентација на меѓународна работилница за наноматеријали, Вроцлав (Полска)

М-р Анета Васиљевиќ-Шикалеска одржа предавање на меѓународна работилница за технологии за добивање и функционални својства на наноматеријали за пакување на храна во Вроцлав (Полска) од 11 до 13 Септември 2012.

Целосната програма моѓете да ја превземететука.