Обуки на Факултетот за бизнис економија
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Обуки на Факултетот за бизнис економија

 
Факултетот за бизние економија ви нуди нови обуки од областа на: маркетингот, математиката и информациско-комуникациските технологии.
Повеќе информации за секоја од обуките можете да погледнете на следниот линк.

Факултетот за бизние економија ви нуди нови обуки од областа на:

  • Маркетинг;
  • Математика;
  • Информациско комуникациски технологии.