Зашто да се запишете на ФБЕ?
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Зашто да се запишете на ФБЕ?

Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) е високообразовна институција која нуди тригодишни додипломски студии (180 ЕКТС) од областа на економијата. 

На Факултетот за бизнис економија можете да студирате во 4 различни модули:

 

Корисни информации:

Се надеваме дека со нашиот квалитет и поволности ќе ве мотивираме да го продолжите вашето образование и да достигнете уште поголем успех во вашата кариера. Доколку сте заинтересирани за студирање на ФБЕ, ве охрабруваме да ја пополните нашата онлајн пријава, а потоа ние ќе ве контактираме за понатамошните чекори.

За повеќе детали контактирајте нé телефонски на (02) 2402 160 и (02) 2402 161 или посетете ги нашите простории на бул. 3та Македонска бригада, 66А, на 1виот кат.  

 

ИДНИ СТУДЕНТИ, ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!