Заштита на укажувачи
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Заштита на укажувачи

Овластено лице за прием и да постапува по пријавите од укажувачите, согласно Законот за заштита на укажувачите

Елена Ивановска

Канцеларија број 5

тел.02 2402162

mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it