Заштита на укажувачи
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Заштита на укажувачи

Овластено лице за прием и да постапува по пријавите од укажувачите, согласно Законот за заштита на укажувачите

Елена Ивановска

Канцеларија број 5

тел.02 2402162

mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите