Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Одржана работилница на тема „Изработка на проектна апликација“

 

На 22.04.2017-та година (сабота) беше одржана обука на тема „Изработка на проектна апликација“, на која присуствуваше наставниот кадар на СУГС „Јосип Броз Тито“. 

 

Обуката беше одржана од страна на професорскиот кадар на Факултетот за бизнис економија, д-р Жанина Кировска, м-р Љупчо Вангелски и м-р Мартин Стојановиќ.