Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

ФБЕ на образовното рандеву MASSUM

Факултетот за бизнис економија Скопје, оваа година учествуваше на Образовното рандеву, кое се оддржа во СЕПУГС Васил Антевски Дрен Скопје на 21/22 април 2017 година. Одлично обединување на 65 стручни училишта од Република Македонија, во подигнување на свеста за нивниот социјален и кариерен развој.

 Настанот со изобилие од многу стручни училишта и многу креативни содржини за средношколците,  претставуваше одлична можност за Факултетот, да се претстави со свој пулт, курикулум и наставни програми за идните студенти-матуранти.

 

Нашата промоција ја претстави студентскиот тим од Факултетот за бизнис економија, во придружба од професорскиот кадар.