Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

ФБЕ на образовен настан во Велес!

На промотивниот настан организиран од страна на гимназијата „Кочо Рацин“ од Велес, Факултетот за бизнис економија зема свое учество во презентацијата на факултетските активности и наставни програми, кои ги нудат најдобрите можности за студирање на сегашните и идните матуранти.

Нашето присуство преку изложениот штанд за промотивни активности, забележам и посетен, што може да се види од приложените фотографии.