Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Известување за неработен ден

Почитувани,

Ве известуваме дека согласно  Законот за празниците на Република Македонија, 24 мај  2017 година (среда) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.