Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Известување за неработни денови

Почитувани, 

Ве известуваме дека заради новогодишните и божиќните празници, Факултетот нема да работи од 02.01.2018 до 19.01.2018 година.

Прв работен ден во новата година ќе биде понеделник, 22.01.2018 година.