Атрактивна можност само за студенти на ФБЕ
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Атрактивна можност само за студенти на ФБЕ

 

Почитувани студенти, Факултетот за бизнис економија и Институтот за бизнис еконономија ве повикуваат да пријавите интерес за...

ФБЕ и ИБЕ ве повикуваат да пријавите интерес за пракса во Нова осигурување АД Скопје (http://www.nova.com.mk).

Студентите на кои ќе се пријават на овој повик за пракса треба да поминат низ процес на обука и последователно прераспределување во различни сектори  во Нова осигурување АД Скопје, согласно потребите на компанијата.

Најуспешните кандидати по завршување на праксата ќе добијат можност за вработување, за што ќе биде одлучено од страна на осигурителната компанија.

Се охрабруваат сите тековни студенти од сите студиски години при Факултетот и Институтот да дојдат на информативна средба во врска со оваа можност на ден 08.05.2018 во 12 часот во предавална 1 или електронски да се пријават на овој повик на This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , најдоцна до 11 мај 2018 година.

Повеќе информации кај д-р Аземина Машовиќ на mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it