Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред на испити за октомвриска сесија

Се известуваат студентите дека октомвриската сесија започнува од 08.10.2018 година, а пријавувањето на испитите е од:

08.10.2018 – 09.10.2018 година