Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред на испити за февруарска сесија

Се известуваат студентите дека септемвриската сесија започнува од 04.02.2019 година, а пријавувањето на испитите е од:

04.02.2019 – 05.02.2019 година