Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред на испити за мартовска сесија

Се известуваат студентите дека мартовската сесија започнува од 08.03.2019 година, а пријавувањето на испитите е од:

04.03.2019 – 06.03.2019 година