Оглас за пракса во Монета
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Оглас за пракса во Монета

Друштвото за услуги МОНЕТА ФИНАНЦИАЛ СЕРВИЦЕС ДООЕЛ, Скопје, со седиште на бул. Крсте Мисирков бр.76 Скопје, пoштенски факс бр.915, лиценцирана од страна на Народна банка на Р. Македонија како давател на услугата брз трансфер на пари - MoneyGram, oбјавува :

ОГЛАС

за Практиканти во Финансии и Сметководство

   

Потребни услови за аплицирање:

  • Невработени лица до 34 години;
  • Завршено високо образование или пред дипломирање на Економски Факултет;
    Познавање на работа со компјутер (Microsoft Office);
  • Познавање на англиски јазик;
  • Пожелно е познавање на албански јазик;
  • Комуникативна личност, со организациски и аналитички вештини, тимски играч, флексибилен.


Предности од практичната настава во Монета:

  • Голема можност за вработување во Монета после периодот од 3 месеци, доколку ги исполнат условите на компанијата.
  • За практичната настава избераниот кадидат ќе добие месечен паричен надоместок утврденво согласност на Законот за практикантсво.
  • Практичната настава ќе биде со времетраење од 8 часа дневно од понеделник до петок во период од три месеци.  

Заинтересираните лица своето CV да го испратат на e-mail:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  или на адреса: Бул. Крсте Мисирков бр. 76, Поштенски фах бр. 915 со назнака “За практиканство”.