конкурс за студентска мобилност преку Еразмус+
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

конкурс за студентска мобилност преку Еразмус+

 

Согласно Ерасмус+ универзитетскиот чартер за периодот 2014-2020 година и склучените меѓуинституционални Ерасмус+ договори, Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) објавува конкурс за избор на студенти од ФБЕ за студирање во времетраење од еден семестар.

Детали за аплицирањето на студентска мобилност за студирање или пракса можете да прочитате на следниот линк.