Распоред на испити за ноемвриска сесија
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред на испити за ноемвриска сесија

Почитувани студенти,

Распоредот може да го погледнете на следниот линк.

Пријавувањето на испити е од 11.11 - 13.11.