Распоред за декемвриска сесија
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред за декемвриска сесија

Почитувани студенти, распоредот можете да го видите на следниот линк.

Во прилог е Декемвриската сесија која започнува од 12.12.2019 година, а пријавувањето на испитите е од: 11.12.2019 – 12.12.2019 година