Известување за заверка на семестар
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Известување за заверка на семестар

Почитувани студенти, 

Ве известуваме дека заверката на зимскиот семестар се врши од 05.12.2019 до 25.12.2019 година. Ве молиме најдоцна до овој рок да се направи заверката на семестарот. 

Исто така, Ве известуваме дека заверката на семестарот е задолжителна за сите, независно дали сте редовни или вонредни студенти. 

Напомена: Заверка на семестарот се врши со уплата од 3100 денари. После наведениот рок се плаќа со казна во износ од 6200 денари.