Доделување на дипломи 2020
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Доделување на дипломи 2020

Ве информираме дека на ден 14.02.2020 година (петок) ќе биде одржано свеченото доделување на дипломите. Доделувањето ќе започне од 13:30 часот во амфитеатарот и Ве замолуваме да сте најдоцна на ФБЕ до 13.20 часот.