Заврши еднодневната обука на тема Подготовка на бизнис план
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Заврши еднодневната обука на тема Подготовка на бизнис план


Матурантите од средното училиште ГУЦ  “Здравко Цветковски” од Скопје присуствуваа на еднодневнaта обукa Подготвување на бизнис план, која се одржа во анфитеатарот на Факултетот за бизнис економија- Скопје од страна на проф. д-р Слаѓана Стојановска.