Распоред за мартовска сесија
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред за мартовска сесија

Почитувани студенти, распоредот можете да го видите на следниот линк.

Во прилог е февруарската сесија која започнува од 11.03.2020 година, а пријавувањето на испитите е од: 09.03.2020 – 10.03.2020 година.