Свечена промоција на дипломирани студенти
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Свечена промоција на дипломирани студенти

 

На 14.02.2020-та година (петок) беше одржана свечената промоција на дипломирани студенти на Факултетот и Институтот за бизнис економија.

Целосната галерија на фотографии можете да ја погледнете на следниот линк.