Распоред за јунска сесија
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред за јунска сесија

Почитувани студенти,

 

Ве информираме дека Јунската испитната сесија ќе започне од 11 Јуни 2020 година (Четврток). Распоредот за полагање можете да го погледнете на следниот линк.

 

Пријавувањето на испитите е online (со доставување уплатите на мејл и со наведување на називот на испитот кој се пријавува). Пријавувањето е од 02-04 јуни, 2020 год..

Полагањето на испитите во Јунската сесија ќе се одвива онлајн според насоките кои на студентите им се пратени на мејл. Испитите ќе се одржуваат во деновите согласно распоредот на испити, додека за точниот час студентите ќе бидат  информирани ден пред испитот, од страна на предметниот професор.

 

Службата за студентски прашања и предметните професори, како  и досега се достапни онлајн. За сите барања и консултации Ве молиме да ги контактирате истите преку мејл или некоја од достапните онлајн платформи.