Распред за втор колоквиум
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распред за втор колоквиум

Почитувани студенти,

Ве информираме дека  полагањето на вториот колоквиум ќе се одвива онлајн, а сите насоки во однос на истото ги добиете на мејл. Распоредите за полагање на вториот колоквиум можете да ги погледнете на следните линкови:

Службата за студентски прашања и предметните професори, како  и досега се достапни онлајн. За сите барања и консултации Ве молиме да ги контактирате истите преку мејл или некоја од достапните онлајн платформи.