Распоред за мајска сесија
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред за мајска сесија

Почитувани студенти,

Ве информираме дека Мајската испитна сесија ќе започне од 20 Мај 2021 (Четврток). Распоредот за полагање  можете да го превземете од следниов линк. Полагањето е online.

 

НАПОМЕНАПри пријавување на испитите задолжително е носење на маска, ракавици и пенкало за пополнување на пријавата. 

Истовремено, Ве замолуваме да ги следите упатствата за заштита и да се одбегнува групирање пред Факултетот, односно пред и после пријавување на испитите.