Распоред за февруарска сесија
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред за февруарска сесија

Почитувани студенти,

Ве информираме дека Февруарската испитна сесија ќе започне од 04 февруари 2021 година (четврток), во прилог е распоредот за полагање. Полагањето е online.

Пријавувањето на испитите е на 28 јануари 2021 година.

НАПОМЕНА: задолжително треба да носите маска, ракавици и пенкало за пополнување на пријавата. Пред влезот имате поставено дезинфекциони брисачи за чевлите и пред влезот во амфитетар исто повторно имате поставено за брисачи за чевлите.

Доколку не доставите на време нема да можете да полагате испити.

Воедно Ве замолуваме да ги следите упатствата за заштита и да нема групирање пред Факултетот, односно пред и после пријавување на испитите.