Неработен Ден
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Неработен Ден

Почитувани,

Ве информираме дека согласно Законот за празниците 11 октомври 2021 година (Понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. 

Со почит,

Факултет за бизнис економија