Термини за Консултации
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Термини за Консултации

 

Професор /Виш предавач/Предавач

Термин за консултации

Ден

Час

Д-р Биљана Ѓозинска, професор

Среда

Четврток

13.00-15.00

13.00-15.00

Д-р Анета Васиљевиќ-Шикалеска, професор

Вторник

Среда

 

13.00-15.00

11.30-13.30

 

Д-р Слаѓана Стојановска, професор

Понеделник

Четврток

11.00-13.00

11.00-13.00

Д-р Крсте Шајноски, професор

Во договор со професорот

 

Д-р Димитар Ефтимоски, професор

 

Вторник

Четврток

12.00-14.00

12.00-14.00

Д-р Адријана Булевска Зариќ, професор

Понеделник

Среда

14.00-16.00

14.00-16.00

Д-р Аземина Машовиќ, професор

Среда

Петок

10.30 – 12.30

10.30 – 12.30

М-р Мартин Стојановиќ, виш предавач

Понеделник

Петок  

 

12.00-14.00

12.00-14.00

Д-р Жанина Кировска, професор

Во договор со професорот

 

Д-р Никола Рендевски, професор

Во договор со професорот

 

 

 

·     Консултациите ќе се одвиваат со претходна најава на маил кај професорот.