Слободен пристап
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Слободен пристап

Службено лице за посредување со информации од јавен карактер

М-р Јасемин Адеми

Канцеларија број 1

тел. 02 2402161

mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Барање за пристап до информации од јавен карактер

Образец