News and events
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

News and events

Во тек се уписите на "Факултет за бизнис економија"

ПВУ ВСШ „Факултет за бизнис економија“ - Скопје, го објави

КОНКУРСОТ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ НА ДОДИПЛОМСКИ И СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ СТУДИИ ВО УЧЕБНАТА 2013/2014

Ве очекуваме!

Учество на студентите од ФБЕ на државните универзитетски лиги на Република Македонија

 

Студентите на Факултетот за бизнис економија продолжуваат со активно учество на Државните универзитетски лиги на Република Македонија со екипа во мал фудбал.

По минатогодишното успешно учество на државните универзитетски лиги во мал фудбал и кошарка и оваа година нашите студенти, освен со високите академски резултати, продолжуваат да се истакнуваат и во областа на спортот. Првиот натпревар од ова коло се игра на 27 Април 2012 (Петок) во Битола каде екипата на ФБЕ ќе се натпреварува во мал фудбал со екипата на Универзитетот Св. Кирил и Методиј.

Заверка на летен семестар за академската 2011-2012 година

Се известуваат студентите на ФБЕ дека заверката на летниот семестар ќе се врши од 01.05.2012 до 21.05.2012.

Заверката е задолжителна.

 

Integrated Business Approach: FBE Company Programme!

A D V E R T I S I N G
of the MOZAIK Company Product, completely made by the students!!!

5
Next
End