News
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

News

Состанок во рамки на проектот „Економија на одржливост“


На 23 Март во организација на Факултетот за бизнис и економија при Универзитетот во Марибор, се одржа онлајн состанок со учество на 14 членови на проектниот тим од:

The new issue of the Journal of Sustainable Development has been published


Dear visitors,
The Integrated Business Faculty has published the new, 26th issue of the Journal of Sustainable Development. The latest number of the Journal can be seen at the following link.

Schedule for February exam session

Dear students,

You can view the schedule on the following link.

Распоред за јунска сесија

Почитувани студенти,

Ве информираме дека Јунска испитна сесија ќе започне од 21ви Јуни 2021 (Понеделник). Распоредот за полагање  можете да го превземете од следниов линк. Полагањето е online.

 

НАПОМЕНАПри пријавување на испитите задолжително е носење на маска и пенкало за пополнување на пријавата. 

Истовремено, Ве замолуваме да ги следите упатствата за заштита и да се одбегнува групирање пред Факултетот, односно пред и после пријавување на испитите.

 

Information about the September exam session

Dear students,

We would like to inform you that the September exam session will be held in 3 decades, according to the following schedule:

  • The first exam decade is from 23 to 30 August 2021. The exam registration is 16-17 August 2021 in the period 10-14 h. The exam schedule can be downloaded from the following link.

  • Тhe second exam decade is from 01 to 14 September 2021. The exam registration is on August 31, 2021, in the period 10-14 h. The exam schedule can be downloaded from the following link.

  • The third exam decade is from 20 to 28 September 2021. The exam registration is 16-17 September 2021 in the period 10-14 h. The exam schedule can be downloaded from the following link.

The exams will be held online.

The exam registration is with physical presence by observing the recommended Covid-19 protection measures.

Professors are available on e-mail and at office by observing the recommended Covid-19 protection measures.

Sincerely,

Integrated Business Faculty

Втора рата партиципација и заверка на летен семестар

Почитувани студенти,

Ве информираме дека од 03 февруари до 12 февруари 2021 година треба да ја доставите уплатата за втора рата од партиципација и уплата за семестар.

Уплатата ја доставувате на следниот маил This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

се уплаќаат на ПП 10 образец и начинот на пополнување е следен:

  • Примач: ФАКУЛТЕТ ЗА БИЗНИС ЕКОНОНОМИЈА – СКОПЈЕ
  • Жиро сметка: 210061017470125
  • Банка – Тутунска Банка АД – Скопје
 

Schedule for second colloquium

 

Announcement for a non-working day

Dear students,

We inform you that according to the Law for Holidays, 8th of December (Tuesday) is a non-working day.

 

National closing conference of the project "Introduction of modern learning methods in Macedonia using Italian experiences"

 

On October 13, 2020, the National closing conference of the project "Introduction of modern learning methods in Macedonia using Italian experiences" was organized by the Integrated Business Faculty (IBF).

Guest lecture of prof. Slagjana Stojanovska at the Economic Faculty in Podgorica

 

In order to further strengthen of international cooperation and mobility program, In the frame of CEEPUS programme, on 25th of November 2020, an online lecture for students at the Faculty of Economics in Podgorica, Montenegro, was held from prof. dr. Slagjana Stojanovska, from the Faculty of Business Economics in Skopje.

Page 3 of 25

3