Неработен Ден

Неработен Ден

fbe8

Неработен Ден

Почитувани,

Ве информираме дека согласно Законот за празниците 08 декември 2021 година (среда) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. 

Со почит,

Факултет за бизнис економија