Category: News and Notices

fbe-2024

Конкурс за упис 2024/2025

Врз основа на член 172 од Законот за високото образование („Сл. …

Read more
posleden_pozdrav

Последен Поздрав

Со длабоко жалење, Ве известуваме дека на на t 19.12.2022 година …

Read more
erasmuss

Конкурс за мобилност на кадар во рамките на програмата Ерасмус+

Конкурсот за мобилност на кадар во рамките на рограмата Ерасмус+ може …

Read more
fbe

Распоред за Февруарска сесија

Во прилог е распоредот за полагање за Фебруарската сесија која ќе …

Read more
fbe_noel

Неработни Денови

Почитувани, Ве информираме дека Факултетот за бизнис економија нема да работи …

Read more
fbe8

Неработен Ден

Почитувани, Ве информираме дека согласно Законот за празниците 08 декември 2021 година …

Read more