Последен Поздрав

Последен Поздрав

posleden_pozdrav

Последен Поздрав

Со длабоко жалење, Ве известуваме дека на на t 19.12.2022 година прерано и неочекувано не напушти нашата почитува на колешка и професорка д-р Жанина Кировска, в.д. Директор на ФАКУЛТЕТОТ ЗА БИЗНИС ЕКОНОМИЈА Скопје.