Распоред за Февруарска сесија

Распоред за Февруарска сесија

fbe

Распоред за Февруарска сесија

Во прилог е распоредот за полагање за Фебруарската сесија која ќе се одвива во три декади.

  • Прва декада започнува од 16 јануари 2022 до 26 јануари 2022 година – Пријавување од 12 јануари 2022 до 14 јануари 2022 година од 09часот до 14 часот. 
  • Втора декада започнува од 31 јануари 2022 до 08 февруари 2022 година  – Пријавување на 27 јануари 2022 до 28 јануари 2022 година од 09часот до 14 часот. 
  • Трета декада започнува од 14 февруари до 22 февруари 2022 година – Пријавување од 09 февруари до 11 февруари 2022 година од 09часот до 14 часот.