Оглас за пракса во Сава осигурување
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Оглас за пракса во Сава осигурување

Сава осигурување – НЛБ банка нуди можност за пракса. Реализацијата на праксата е во траење од 1 (еден) месец со можност за вработување.

Заинтересираните кандидати можат да се обратат кај проф. Аземина Машовиќ на мејл: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .